top of page
 Wacon Klimaattechniek 

Wacon Klimaattechniek is dé airco specialist in de omgeving van Amersfoort!

Bij ons kun je terecht voor advies, aankoop, installatie en onderhoud van alle soorten airco’s, precies op maat volgens jouw wensen en eisen.

Met airconditioning van Wacon geniet jij van volledige service en precies het klimaat in huis waarmee jij het hele jaar comfortabel zit.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Amersfoort

Van airco’s voor thuis tot verkoeling van jouw volledige bedrijfspand, Wacon levert oplossingen op maat voor elke klant. Wij zijn jouw partner voor airco installatie en onderhoud in omgeving Amersfoort waar jij verzekerd bent van de beste service. Ons team staat voor je klaar!

voor particulier en zakelijk

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Maatwerk en een optimale klantbeleving

Met ons compacte maar zeer bevlogen team ben jij verzekerd van een persoonlijke aanpak en kwalitatieve service. Elk pand waar wij onze airco’s installeren is ten slotte weer anders. Maatwerk bij Wacon is dan ook de norm. Wij denken met jou mee voor de beste, meest effectieve en zuinige oplossing. Daarom is Wacon dé airco Amersfoort specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Altijd service en onderhoud na aankoop

Ook als jouw airco geïnstalleerd is, heb jij profijt van een aankoop bij Wacon.

Wij zorgen namelijk ook voor al jouw onderhoud en reparaties, wanneer deze vereist zijn.

In plaats van een externe reparateur in te moeten schakelen, zoals bij sommige bedrijven, word jij bij Wacon altijd door hetzelfde team geholpen. Dat is vertrouwd én efficiënt:

wij weten precies wat er geïnstalleerd is en hoe, en wat er moet gebeuren.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Hoogste kwaliteit Mitsubishi airco’s zijn ons huismerk

Wacon is jouw partner voor Mitsubishi airco’s, hét wereldwijde topmerk van hoogste kwaliteit airco’s. En daar zijn we trots op! Zo ben je gegarandeerd van een goede investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel aan bod komt, pakken onze specialisten dit natuurlijk zelf op.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Energiezuinige airco’s met oog voor duurzaamheid

Alle airco’s van Wacon werken op het milieuvriendelijk koudemiddel R32. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en kijken daarom altijd naar de zuinigste en meest milieuvriendelijke oplossing met onze airco’s en de installatie daarvan. Ons team van specialisten heeft kennis van de meest actuele trends op gebied van airconditioning en houdt daar rekening mee bij elke klant.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Verkoeling en verwarming in één

Kies voor een dubbele oplossing:

verkoeling én verwarming met één airco installatie!

Het is mogelijk met de hoge kwaliteit airco’s van Wacon. Altijd jouw ideale temperatuur in huis, het hele jaar lang. Dat is waar klimaattechniek om draait.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in verschillende uitvoeringen

Bekijk ook ons aanbod van covers voor jouw buitenunit airco. De finishing touch om jouw airco niet als een opvallend apparaat, maar een mooi onderdeel van jouw woning of pand eruit te laten zien. Onze buitenunit covers hebben geen invloed op de werking van jouw airco, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken!

 De voordelen van 
  een airco van wacon 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Enthousiast? 
  Vraag een offerte aan 
  voor een airco
  van Wacon 

Wacon Klimaattechniek is jouw specialist voor airco’s in regio Amersfoort. Bij ons kun je terecht voor topkwaliteit airconditioning van ons huismerk Mitsubishi voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Wij garanderen een persoonlijke aanpak, die altijd precies op maat is voor jouw wensen en eisen. En is de airco eenmaal geïnstalleerd? Dan ben jij verzekerd van onderhoud en reparaties voor de lange termijn door hetzelfde team. Dat is pas airco service van A tot Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? De BabbelBonus is een actie waarbij je van ons €100,- terugkrijgt als je iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast maakt over de positieve ervaring met ons dat hij of zij ook een installatie bij ons afneemt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 is jouw partner voor 
 airco’s in Amersfoort 
bottom of page