top of page
 Airco's in regio 

Wacon Klimaattechniek is dé expert voor airco's in regio Barneveld!

Wij zijn specialist in alle varianten van airconditioning en klimaattechniek voor in jouw huis. Van volledige binnen- en buiteninstallaties tot mobiele units, alles is mogelijk.

En wist je dat onze airco’s in de winter ook als verwarming werken? Dat is twee vliegen in een klap. Een investering waar je het hele jaar, in elk seizoen voordeel van hebt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Barneveld

voor particulier en zakelijk

Wacon is specialist in installatie en onderhoud van topkwaliteit airco's voor particulier en zakelijk. Of je nu airconditioning zoekt voor thuis of jouw bedrijfspand in Barneveld, wij staan klaar om je te adviseren en van de beste service te voorzien.

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Maatwerk en een optimale klantbeleving

Met ons compacte maar zeer bevlogen team ben jij verzekerd van een persoonlijke aanpak en kwalitatieve service. Elk pand waar wij onze airco’s installeren is ten slotte weer anders. Maatwerk bij Wacon is dan ook de norm. Wij denken met jou mee voor de beste, meest effectieve en zuinige oplossing. Daarom is Wacon dé airco Barneveld specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Altijd service en onderhoud na aankoop

Ook als jouw airco geïnstalleerd is, heb jij profijt van een aankoop bij Wacon.

Wij zorgen namelijk ook voor al jouw onderhoud en reparaties, wanneer deze vereist zijn.

In plaats van een externe reparateur in te moeten schakelen, zoals bij sommige bedrijven, word jij bij Wacon altijd door hetzelfde team geholpen. Dat is vertrouwd én efficiënt:

wij weten precies wat er geïnstalleerd is en hoe, en wat er moet gebeuren.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Hoogste kwaliteit Mitsubishi airco’s zijn ons huismerk

Wacon is jouw partner voor Mitsubishi airco’s, hét wereldwijde topmerk van hoogste kwaliteit airco’s. En daar zijn we trots op! Zo ben je gegarandeerd van een goede investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel aan bod komt, pakken onze specialisten dit natuurlijk zelf op.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Energiezuinige airco’s met oog voor duurzaamheid

Alle airco’s van Wacon werken op het milieuvriendelijk koudemiddel R32. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en kijken daarom altijd naar de zuinigste en meest milieuvriendelijke oplossing met onze airco’s en de installatie daarvan. Ons team van specialisten heeft kennis van de meest actuele trends op gebied van airconditioning en houdt daar rekening mee bij elke klant.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Verkoeling en verwarming in één

Kies voor een dubbele oplossing:

verkoeling én verwarming met één airco installatie!

Het is mogelijk met de hoge kwaliteit airco’s van Wacon. Altijd jouw ideale temperatuur in huis, het hele jaar lang. Dat is waar klimaattechniek om draait.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in verschillende uitvoeringen

Bekijk ook ons aanbod van covers voor jouw buitenunit airco. De finishing touch om jouw airco niet als een opvallend apparaat, maar een mooi onderdeel van jouw woning of pand eruit te laten zien. Onze buitenunit covers hebben geen invloed op de werking van jouw airco, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken!

 De voordelen van 
  een airco van wacon 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Wacon is jouw partner voor airco installatie en onderhoud in Barneveld

Bij jouw airco Barneveld partner Wacon kun jij rekenen op de beste service en installatie van airco’s van het topmerk Mitsubishi. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor jouw wensen en eisen zorgen wij voor de oplossing op maat waar jij in elk seizoen plezier van hebt, op het werk of thuis. Ook duurzaamheid en het milieu verliezen we daarbij niet uit het oog. Professionele airco service van A-Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het werkt zo: ken jij iemand uit jouw kennissenkring die jij overtuigt om een airco bij Wacon af te nemen? Dan ontvang jij van ons €100,- terug!

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Barneveld koop je bij 
 Wacon Klimaattechniek 
bottom of page