top of page
 in omgeving Veenendaal 
 is de specialist in airco 
 Wacon Klimaattechniek 

Wacon Klimaattechniek is jouw partner voor de aankoop, installatie en onderhoud van airco’s in regio Veenendaal!

Wacon is gespecialiseerd in alle soorten airco’s, van complete binnen- en buitenunits tot mobiele airco’s en alles ertussenin. En wist je dat onze airco’s ook als verwarming werken? Met een airco van Wacon ben jij verzekerd van jouw ideale temperatuur, zowel in de zomer als de winter.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Veenendaal

voor particulier en zakelijk

Zowel voor particulieren als zakelijk is Wacon jouw airco specialist in regio Veenendaal. Of het nu een simpele airco installatie voor thuis is of klimaattechniek voor een compleet bedrijfspand, ons team staat klaar om uitstekend maatwerk voor jou te leveren.

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Maatwerk en een optimale klantbeleving

Met ons compacte maar zeer bevlogen team ben jij verzekerd van een persoonlijke aanpak en kwalitatieve service. Elk pand waar wij onze airco’s installeren is ten slotte weer anders. Maatwerk bij Wacon is dan ook de norm. Wij denken met jou mee voor de beste, meest effectieve en zuinige oplossing. Daarom is Wacon dé airco Veenendaal specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Altijd service en onderhoud na aankoop

Ook als jouw airco geïnstalleerd is, heb jij profijt van een aankoop bij Wacon.

Wij zorgen namelijk ook voor al jouw onderhoud en reparaties, wanneer deze vereist zijn. In plaats van een externe reparateur in te moeten schakelen, zoals bij sommige bedrijven, word jij bij Wacon altijd door hetzelfde team geholpen. Dat is vertrouwd én efficiënt:

wij weten precies wat er geïnstalleerd is en hoe, en wat er moet gebeuren.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Hoogste kwaliteit Mitsubishi airco’s zijn ons huismerk

Wacon is jouw partner voor Mitsubishi airco’s, hét wereldwijde topmerk van hoogste kwaliteit airco’s. En daar zijn we trots op! Zo ben je gegarandeerd van een goede investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel aan bod komt, pakken onze specialisten dit natuurlijk zelf op.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Energiezuinige airco’s met oog voor duurzaamheid

Alle airco’s van Wacon werken op het milieuvriendelijk koudemiddel R32. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en kijken daarom altijd naar de zuinigste en meest milieuvriendelijke oplossing met onze airco’s en de installatie daarvan. Ons team van specialisten heeft kennis van de meest actuele trends op gebied van airconditioning en houdt daar rekening mee bij elke klant.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Verkoeling en verwarming in één

Kies voor een dubbele oplossing: verkoeling én verwarming met één airco installatie! Het is mogelijk met de hoge kwaliteit airco’s van Wacon. Altijd jouw ideale temperatuur in huis, het hele jaar lang. Dat is waar klimaattechniek om draait.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in verschillende uitvoeringen

Bekijk ook ons aanbod van covers voor jouw buitenunit airco. De finishing touch om jouw airco niet als een opvallend apparaat, maar een mooi onderdeel van jouw woning of pand eruit te laten zien. Onze buitenunit covers hebben geen invloed op de werking van jouw airco, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken!

 voordelen van 
  een airco van Wacon 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Kies voor een airco van Wacon, de Veenendaal airco specialist

Wacon is dé airco Veenendaal specialist in de regio. Bij Wacon ben jij verzekerd van de beste kwaliteit airco’s van topmerk Mitsubishi, altijd als maatwerk oplossing voor jouw huis of bedrijfspand. Met ons compacte team van specialisten kun jij rekenen op betrokkenheid en een gerichte aanpak, waar rekening wordt gehouden met jouw omgeving en eisen. Ook duurzaamheid en het milieu vinden wij belangrijk in ons werk.

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het is simpel: weet jij iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast te maken over Wacon, dat hij/zij ook een installatie bij ons afneemt? Dan ontvang jij van ons €100,- terug! 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

bottom of page