top of page
 Airco's in regio 

Wacon Klimaattechniek is dé expert voor airco's in regio Hoevelaken!

Wij zijn specialist in alle varianten van airconditioning en klimaattechniek voor in jouw huis. Van volledige binnen- en buiteninstallaties tot mobiele units, alles is mogelijk.

En wist je dat onze airco’s in de winter ook als verwarming werken? Dat is twee vliegen in een klap. Een investering waar je het hele jaar, in elk seizoen voordeel van hebt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Hoevelaken

voor particulier en zakelijk

Wacon is specialist in installatie en onderhoud van topkwaliteit airco's voor particulier en zakelijk. Of je nu airconditioning zoekt voor thuis of jouw bedrijfspand in Hoevelaken, wij staan klaar om je te adviseren en van de beste service te voorzien.

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Klantbeleving op de eerste plaats

Ons team van enthousiaste airco Hoevelaken specialisten levert graag advies en oplossingen op maat voor jouw situatie. Of het nu een simpele installatie voor één ruimte is, of klimaatbeheersing voor een volledig pand.

Met Wacon ben jij verzekerd van een partner voor airconditioning die meedenkt voor meest adequate oplossing.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Service na aankoop

Ook na jouw aankoop van een airco, staat ons team klaar voor eventueel onderhoud en reparaties. Je hoeft dus nooit een externe reparateur te bellen, die de situatie uitgelegd moet worden. Het onderhoud wordt gedaan door hetzelfde team dat ook voor de installatie verantwoordelijk was. Een effectieve aanpak die jou tijd en geld scheelt.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Groot assortiment van topkwaliteit Mitsubishi airco’s

Mitsubishi is hét wereldwijde topmerk voor airconditioning en klimaatbeheersing. Mitsubishi is ons huismerk en bij bijna elk van onze projecten wordt hiermee gewerkt. Maak de juiste investering en kies voor een airco van Mitsubishi: de stilste en meest efficiënte airco’s op de markt, die jaren meegaan met minimaal onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Duurzame airco’s met het oog op het milieu

Wij streven naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor airconditioning.

Al onze producten werken bijvoorbeeld op het duurzame koudemiddel R32 om jouw omgeving koel te houden. Wees verzekerd van de meest milieuvriendelijke oplossing met een airco van Wacon!

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Volledige klimaatcontrole met verkoeling en verwarming

Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek:

wij zorgen niet alleen voor verkoeling, maar ook voor verwarming! Kies voor een installatie die beide kan, en je bent in elk seizoen verzekerd van een aangenaam klimaat in huis dat precies naar jouw wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in diverse afmetingen

Bekijk ook ons assortiment van buitenunit covers voor jouw airco.

Onze buitenunit covers hebben geen nadelige invloed op de werking van de airco en zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken. Een mooie accessoire om jouw airco een onopvallend of decoratief uiterlijk te geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen! 

 De voordelen van 
  een airco van wacon 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Kies voor een airco van Wacon, de Hoevelaken airco specialist

Wacon is dé airco Hoevelaken specialist in de regio. Bij Wacon ben jij verzekerd van de beste kwaliteit airco’s van topmerk Mitsubishi, altijd als maatwerk oplossing voor jouw huis of bedrijfspand. Met ons compacte team van specialisten kun jij rekenen op betrokkenheid en een gerichte aanpak, waar rekening wordt gehouden met jouw omgeving en eisen. Ook duurzaamheid en het milieu vinden wij belangrijk in ons werk.

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het is simpel: weet jij iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast te maken over Wacon, dat hij/zij ook een installatie bij ons afneemt? Dan ontvang jij van ons €100,- terug!

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Hoevelaken koop je bij 
 Wacon Klimaattechniek 
bottom of page