top of page
 airco’s in Leusden
 is jouw partner voor 
 Wacon Klimaattechniek 

Wacon Klimaattechniek is dé airco specialist in de omgeving van Leusden!

Bij ons kun je terecht voor advies, aankoop, installatie en onderhoud van alle soorten airco’s, precies op maat volgens jouw wensen en eisen.

Met airconditioning van Wacon geniet jij van volledige service en precies het klimaat in huis waarmee jij het hele jaar comfortabel zit.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Leusden

voor particulier en zakelijk

Van airco’s voor thuis tot verkoeling van jouw volledige bedrijfspand, Wacon levert oplossingen op maat voor elke klant. Wij zijn jouw partner voor airco installatie en onderhoud in omgeving Leusden waar jij verzekerd bent van de beste service. Ons team staat voor je klaar!

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Klantbeleving op de eerste plaats

Ons team van enthousiaste airco Leusden specialisten levert graag advies en oplossingen op maat voor jouw situatie. Of het nu een simpele installatie voor één ruimte is, of klimaatbeheersing voor een volledig pand.

Met Wacon ben jij verzekerd van een partner voor airconditioning die meedenkt voor meest adequate oplossing.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Service na aankoop

Ook na jouw aankoop van een airco, staat ons team klaar voor eventueel onderhoud en reparaties. Je hoeft dus nooit een externe reparateur te bellen, die de situatie uitgelegd moet worden. Het onderhoud wordt gedaan door hetzelfde team dat ook voor de installatie verantwoordelijk was. Een effectieve aanpak die jou tijd en geld scheelt.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Groot assortiment van topkwaliteit Mitsubishi airco’s

Mitsubishi is hét wereldwijde topmerk voor airconditioning en klimaatbeheersing. Mitsubishi is ons huismerk en bij bijna elk van onze projecten wordt hiermee gewerkt. Maak de juiste investering en kies voor een airco van Mitsubishi: de stilste en meest efficiënte airco’s op de markt, die jaren meegaan met minimaal onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Duurzame airco’s met het oog op het milieu

Wij streven naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor airconditioning.

Al onze producten werken bijvoorbeeld op het duurzame koudemiddel R32 om jouw omgeving koel te houden. Wees verzekerd van de meest milieuvriendelijke oplossing met een airco van Wacon!

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Volledige klimaatcontrole met verkoeling en verwarming

Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek:

wij zorgen niet alleen voor verkoeling, maar ook voor verwarming! Kies voor een installatie die beide kan, en je bent in elk seizoen verzekerd van een aangenaam klimaat in huis dat precies naar jouw wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in diverse afmetingen

Bekijk ook ons assortiment van buitenunit covers voor jouw airco.

Onze buitenunit covers hebben geen nadelige invloed op de werking van de airco en zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken. Een mooie accessoire om jouw airco een onopvallend of decoratief uiterlijk te geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen! 

 voordelen van 
  een wacon airco: 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Wacon is jouw partner voor airco installatie en onderhoud in Leusden

Bij jouw airco Leusden partner Wacon kun jij rekenen op de beste service en installatie van airco’s van het topmerk Mitsubishi. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor jouw wensen en eisen zorgen wij voor de oplossing op maat waar jij in elk seizoen plezier van hebt, op het werk of thuis. Ook duurzaamheid en het milieu verliezen we daarbij niet uit het oog. Professionele airco service van A-Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het werkt zo: ken jij iemand uit jouw kennissenkring die jij overtuigt om een airco bij Wacon af te nemen? Dan ontvang jij van ons €100,- terug!

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

bottom of page