top of page
 in omgeving Lunteren
 is de specialist in airco 
 Wacon Klimaattechniek 

Wacon Klimaattechniek is jouw partner voor de aankoop, installatie en onderhoud van airco’s in regio Lunteren!

Wacon is gespecialiseerd in alle soorten airco’s, van complete binnen- en buitenunits tot mobiele airco’s en alles ertussenin. En wist je dat onze airco’s ook als verwarming werken? Met een airco van Wacon ben jij verzekerd van jouw ideale temperatuur, zowel in de zomer als de winter.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Lunteren

voor particulier en zakelijk

Zowel voor particulieren als zakelijk is Wacon jouw airco specialist in regio Lunteren. Of het nu een simpele airco installatie voor thuis is of klimaattechniek voor een compleet bedrijfspand, ons team staat klaar om uitstekend maatwerk voor jou te leveren.

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Klantbeleving op de eerste plaats

Ons team van enthousiaste airco Lunteren specialisten levert graag advies en oplossingen op maat voor jouw situatie. Of het nu een simpele installatie voor één ruimte is, of klimaatbeheersing voor een volledig pand.

Met Wacon ben jij verzekerd van een partner voor airconditioning die meedenkt voor meest adequate oplossing.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Service na aankoop

Ook na jouw aankoop van een airco, staat ons team klaar voor eventueel onderhoud en reparaties. Je hoeft dus nooit een externe reparateur te bellen, die de situatie uitgelegd moet worden. Het onderhoud wordt gedaan door hetzelfde team dat ook voor de installatie verantwoordelijk was. Een effectieve aanpak die jou tijd en geld scheelt.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Groot assortiment van topkwaliteit Mitsubishi airco’s

Mitsubishi is hét wereldwijde topmerk voor airconditioning en klimaatbeheersing. Mitsubishi is ons huismerk en bij bijna elk van onze projecten wordt hiermee gewerkt. Maak de juiste investering en kies voor een airco van Mitsubishi: de stilste en meest efficiënte airco’s op de markt, die jaren meegaan met minimaal onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Duurzame airco’s met het oog op het milieu

Wij streven naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor airconditioning.

Al onze producten werken bijvoorbeeld op het duurzame koudemiddel R32 om jouw omgeving koel te houden. Wees verzekerd van de meest milieuvriendelijke oplossing met een airco van Wacon!

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Volledige klimaatcontrole met verkoeling en verwarming

Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek:

wij zorgen niet alleen voor verkoeling, maar ook voor verwarming! Kies voor een installatie die beide kan, en je bent in elk seizoen verzekerd van een aangenaam klimaat in huis dat precies naar jouw wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Buitenunit covers in diverse afmetingen

Bekijk ook ons assortiment van buitenunit covers voor jouw airco.

Onze buitenunit covers hebben geen nadelige invloed op de werking van de airco en zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken. Een mooie accessoire om jouw airco een onopvallend of decoratief uiterlijk te geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen! 

 voordelen van 
  een wacon airco: 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Enthousiast? 
  Vraag een offerte aan 
  voor een airco
  van Wacon 

Wacon Klimaattechniek is jouw specialist voor airco’s in regio Lunteren. Bij ons kun je terecht voor topkwaliteit airconditioning van ons huismerk Mitsubishi voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Wij garanderen een persoonlijke aanpak, die altijd precies op maat is voor jouw wensen en eisen. En is de airco eenmaal geïnstalleerd? Dan ben jij verzekerd van onderhoud en reparaties voor de lange termijn door hetzelfde team. Dat is pas airco service van A tot Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? De BabbelBonus is een actie waarbij je van ons €100,- terugkrijgt als je iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast maakt over de positieve ervaring met ons dat hij of zij ook een installatie bij ons afneemt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

bottom of page