top of page
 in omgeving Renswoude 
 is de specialist in airco 
 Wacon Klimaattechniek 

Wacon Klimaattechniek is jouw partner voor de aankoop, installatie en onderhoud van airco’s in regio Renswoude!

Wacon is gespecialiseerd in alle soorten airco’s, van complete binnen- en buitenunits tot mobiele airco’s en alles ertussenin. En wist je dat onze airco’s ook als verwarming werken? Met een airco van Wacon ben jij verzekerd van jouw ideale temperatuur, zowel in de zomer als de winter.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Renswoude

voor particulier en zakelijk

Zowel voor particulieren als zakelijk is Wacon jouw airco specialist in regio Renswoude. Of het nu een simpele airco installatie voor thuis is of klimaattechniek voor een compleet bedrijfspand, ons team staat klaar om uitstekend maatwerk voor jou te leveren.

 Hierom kies jij voor
  een airco van Wacon
cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Persoonlijke benadering en service

Ons kleine maar gespecialiseerde team staat altijd klaar voor de persoonlijke benadering die jij zoekt. Want elk huis of pand is anders, en vereist een eigen aanpak. Wacon is betrokken en denkt met jou mee voor de beste oplossing in jouw huis, voor elk seizoen. Maatwerk en een goede klantbeleving staat bij ons altijd op nummer één. Niet voor niets zijn wij dé airco Renswoude specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Onderhoud en reparaties voor elke klant

Is de installatie voltooid? Dan zijn wij altijd bereikbaar voor onderhoud en reparaties als die nodig zijn, ook op de lange termijn. Geen aparte reparateur inschakelen die de situatie uitgelegd moet worden, maar hetzelfde team die ook de installatie heeft gedaan. Dat is effectief en zorgt voor snelle reparaties en onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Airco’s van topmerk Mitsubishi koop jij bij Wacon

Ons huismerk Mitsubishi Heavy Industries is hét topmerk voor airco’s en andere klimaattechniek. Met onze producten van Mitsibushi garandeert Wacon de hoogste kwaliteit airconditioning in jouw ruimte. Niets minder dan de meest energie-efficiënte en stilste airco’s op de markt! Zo kun je als klant rekenen op een betrouwbare investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel nodig is, verzorgen wij dit altijd zelf.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Een airco van Wacon heeft duurzaam energieverbruik

Wacon richt zich op het installeren van energiezuinige apparatuur met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Al onze producten werken bijvoorbeeld op het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Zowel voor onze apparatuur zelf als onze werkwijze houden we het oog op duurzaamheid en energiebesparing. Bovendien zitten wij als bedrijf bovenop de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van duurzame klimaatbeheersing.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Een Wacon airco werkt ook als verwarming

Kies je voor een airco van Wacon, dan maak je een investering voor allé seizoenen van het jaar! Want onze airco’s kunnen niet alleen verkoelen, maar je huis ook verwarmen. Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek; wij zorgen ervoor dat jouw klimaat altijd naar wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Decoratieve covers voor jouw airco buitenunit

Bekijk ons aanbod van decoratieve covers voor jouw airco buitenunit! De covers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en zorgen ervoor dat jouw buitenunit minder zichtbaar is en een mooi deel van jouw dak of tuin vormt. De covers zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken, en hebben natuurlijk geen invloed op de werking van jouw airco.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Wacon is jouw partner voor airco installatie en onderhoud in Renswoude

Bij jouw airco Renswoude partner Wacon kun jij rekenen op de beste service en installatie van airco’s van het topmerk Mitsubishi. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor jouw wensen en eisen zorgen wij voor de oplossing op maat waar jij in elk seizoen plezier van hebt, op het werk of thuis. Ook duurzaamheid en het milieu verliezen we daarbij niet uit het oog. Professionele airco service van A-Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het werkt zo: ken jij iemand uit jouw kennissenkring die jij overtuigt om een airco bij Wacon af te nemen? Dan ontvang jij van ons €100,- terug! Meer lezen over de spelregels?

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

bottom of page