top of page
 Airco's in regio 

Wacon Klimaattechniek is dé expert voor airco's in regio Scherpenzeel!

Wij zijn specialist in alle varianten van airconditioning en klimaattechniek voor in jouw huis. Van volledige binnen- en buiteninstallaties tot mobiele units, alles is mogelijk.

En wist je dat onze airco’s in de winter ook als verwarming werken? Dat is twee vliegen in een klap. Een investering waar je het hele jaar, in elk seizoen voordeel van hebt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Scherpenzeel

voor particulier en zakelijk

Wacon is specialist in installatie en onderhoud van topkwaliteit airco's voor particulier en zakelijk. Of je nu airconditioning zoekt voor thuis of jouw bedrijfspand in Scherpenzeel, wij staan klaar om je te adviseren en van de beste service te voorzien.

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Persoonlijke benadering en service

Ons kleine maar gespecialiseerde team staat altijd klaar voor de persoonlijke benadering die jij zoekt. Want elk huis of pand is anders, en vereist een eigen aanpak. Wacon is betrokken en denkt met jou mee voor de beste oplossing in jouw huis, voor elk seizoen. Maatwerk en een goede klantbeleving staat bij ons altijd op nummer één. Niet voor niets zijn wij dé airco Scherpenzeel specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Onderhoud en reparaties voor elke klant

Is de installatie voltooid? Dan zijn wij altijd bereikbaar voor onderhoud en reparaties als die nodig zijn, ook op de lange termijn. Geen aparte reparateur inschakelen die de situatie uitgelegd moet worden, maar hetzelfde team die ook de installatie heeft gedaan. Dat is effectief en zorgt voor snelle reparaties en onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Airco’s van topmerk Mitsubishi koop jij bij Wacon

Ons huismerk Mitsubishi Heavy Industries is hét topmerk voor airco’s en andere klimaattechniek. Met onze producten van Mitsubishi garandeert Wacon de hoogste kwaliteit airconditioning in jouw ruimte. Niets minder dan de meest energie-efficiënte en stilste airco’s op de markt! Zo kun je als klant rekenen op een betrouwbare investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel nodig is, verzorgen wij dit altijd zelf. 

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Een airco van Wacon heeft duurzaam energieverbruik

Wacon richt zich op het installeren van energiezuinige apparatuur met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Al onze producten werken bijvoorbeeld op het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Zowel voor onze apparatuur zelf als onze werkwijze houden we het oog op duurzaamheid en energiebesparing. Bovendien zitten wij als bedrijf bovenop de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van duurzame klimaatbeheersing.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Een Wacon airo werkt ook als verwarming

Kies je voor een airco van Wacon, dan maak je een investering voor allé seizoenen van het jaar! Want onze airco’s kunnen niet alleen verkoelen, maar je huis ook verwarmen. Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek; wij zorgen ervoor dat jouw klimaat altijd naar wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Decoratieve covers voor jouw airco buitenunit

Bekijk ons aanbod van decoratieve covers voor jouw airco buitenunit! De covers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en zorgen ervoor dat jouw buitenunit minder zichtbaar is en een mooi deel van jouw dak of tuin vormt. De covers zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken, en hebben natuurlijk geen invloed op de werking van jouw airco.

 Hierom kies jij voor 
  een airco van Wacon 

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Enthousiast? 
  Vraag een offerte aan 
  voor een airco
  van Wacon 

Wacon Klimaattechniek is jouw specialist voor airco’s in regio Scherpenzeel. Bij ons kun je terecht voor topkwaliteit airconditioning van ons huismerk Mitsubishi voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Wij garanderen een persoonlijke aanpak, die altijd precies op maat is voor jouw wensen en eisen. En is de airco eenmaal geïnstalleerd? Dan ben jij verzekerd van onderhoud en reparaties voor de lange termijn door hetzelfde team. Dat is pas airco service van A tot Z!

Babbelbonus Actie.png

Maak gebruik van onze BabbelBonus

Wat is de BabbelBonus van Wacon? De BabbelBonus is een actie waarbij je van ons €100,- terugkrijgt als je iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast maakt over de positieve ervaring met ons dat hij of zij ook een installatie bij ons afneemt!

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 Scherpenzeel koop je bij 
 Wacon Klimaattechniek 
bottom of page