top of page
 Wacon Klimaattechniek is 

Wacon Klimaattechniek is dé airco specialist in de omgeving van Wijk bij Duurstede!

Bij ons kun je terecht voor advies, aankoop, installatie en onderhoud van alle soorten airco’s, precies op maat volgens jouw wensen en eisen.

Met airconditioning van Wacon geniet jij van volledige service en precies het klimaat in huis waarmee jij het hele jaar comfortabel zit.

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Airco Wijk bij Duurstede

voor particulier en zakelijk

Van airco’s voor thuis tot verkoeling van jouw volledige bedrijfspand, Wacon levert oplossingen op maat voor elke klant. Wij zijn jouw partner voor airco installatie en onderhoud in omgeving Wijk bij Duurstede waar jij verzekerd bent van de beste service. Ons team staat voor je klaar!

cover.jpg
Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg

Persoonlijke benadering en service

Ons kleine maar gespecialiseerde team staat altijd klaar voor de persoonlijke benadering die jij zoekt. Want elk huis of pand is anders, en vereist een eigen aanpak. Wacon is betrokken en denkt met jou mee voor de beste oplossing in jouw huis, voor elk seizoen. Maatwerk en een goede klantbeleving staat bij ons altijd op nummer één. Niet voor niets zijn wij dé airco Wijk bij Duurstede specialist.

Park-Brinkckerduyn-Appelscha_Foto-6.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg
Bouter-Woudenberg_Foto-4.jpg

Onderhoud en reparaties voor elke klant

Is de installatie voltooid? Dan zijn wij altijd bereikbaar voor onderhoud en reparaties als die nodig zijn, ook op de lange termijn. Geen aparte reparateur inschakelen die de situatie uitgelegd moet worden, maar hetzelfde team die ook de installatie heeft gedaan. Dat is effectief en zorgt voor snelle reparaties en onderhoud.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg

Airco’s van topmerk Mitsubishi koop jij bij Wacon

Ons huismerk Mitsubishi Heavy Industries is hét topmerk voor airco’s en andere klimaattechniek. Met onze producten van Mitsibushi garandeert Wacon de hoogste kwaliteit airconditioning in jouw ruimte. Niets minder dan de meest energie-efficiënte en stilste airco’s op de markt! Zo kun je als klant rekenen op een betrouwbare investering die jaren meegaat met minimale onderhoud en reparaties. En wanneer het onderhoud wel nodig is, verzorgen wij dit altijd zelf.

Pagina 2 Airconditioning Foto Buitenunit.jpg
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp
R32-Silent-Monobloc_Mobile_6-2.webp

Een airco van Wacon heeft duurzaam energieverbruik

Wacon richt zich op het installeren van energiezuinige apparatuur met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Al onze producten werken bijvoorbeeld op het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Zowel voor onze apparatuur zelf als onze werkwijze houden we het oog op duurzaamheid en energiebesparing. Bovendien zitten wij als bedrijf bovenop de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van duurzame klimaatbeheersing.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Een Wacon airo werkt ook als verwarming

Kies je voor een airco van Wacon, dan maak je een investering voor allé seizoenen van het jaar! Want onze airco’s kunnen niet alleen verkoelen, maar je huis ook verwarmen.

Wij heten niet voor niets Wacon Klimaattechniek; wij zorgen ervoor dat jouw klimaat altijd naar wens is.

MHI Wandunit Grote foto 6.jpg

Decoratieve covers voor jouw airco buitenunit

Bekijk ons aanbod van decoratieve covers voor jouw airco buitenunit! De covers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en zorgen ervoor dat jouw buitenunit minder zichtbaar is en een mooi deel van jouw dak of tuin vormt. De covers zijn zowel aan de wand als vrijstaand te gebruiken, en hebben natuurlijk geen invloed op de werking van jouw airco.

Hierom kies jij voor
een airco van Wacon

Benieuwd naar een airco van Wacon?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

Kies voor een
airco van Wacon,
de Wijk bij Duurstede airco specialist

Wacon is dé airco Wijk bij Duurstede specialist in de regio. Bij Wacon ben jij verzekerd van de beste kwaliteit airco’s van topmerk Mitsubishi, altijd als maatwerk oplossing voor jouw huis of bedrijfspand. Met ons compacte team van specialisten kun jij rekenen op betrokkenheid en een gerichte aanpak, waar rekening wordt gehouden met jouw omgeving en eisen. Ook duurzaamheid en het milieu vinden wij belangrijk in ons werk.

Babbelbonus Actie.png

De BabbelBonus van Wacon

Wat is de BabbelBonus van Wacon? Het is simpel: weet jij iemand uit jouw kennissenkring zó enthousiast te maken over Wacon, dat hij/zij ook een installatie bij ons afneemt? Dan ontvang jij van ons €100,- terug!

Enthousiast geworden?

Vraag een offerte aan en wij nemen samen de mogelijkheden door!

 jouw partner voor airco's 
 in Wijk bij Duurstede 
bottom of page